Комп’ютерний томограф MyRay Hyperion X9 Pro – рентгенологічне устаткування останнього покоління

Розвиток стоматологічної практики в першу чергу забезпечується передовими технологіями лікування. Особливе значення має рентгенологічна діагностика, яка здатна об’єднати в собі найсучасніші технології та ергономічність. Саме таким є комп’ютерний томограф MyRay Hyperion X9 Pro – рентгенологічне устаткування останнього покоління з однією системою та багатьма функціями.

Завдяки високоякісним панорамним знімкам СНІЦ-суглобів,фронтальних пазух і 3D-об’ємним комп’ютерним томограмам стоматологи клініки Медлайф мають можливість вже на ранньому етапі виявляти захворювання зубів, а також здійснювати профілактику можливих недугів, пов’язаних, зокрема, із вже наявними. Адже за допомогою новітньої технології компю’терної ЗD-діагностики відтворюється велика кількість таких необхідних у практичній стоматології даних.

Ефективність лікування таким чином забезпечується точністю рентгенологічної діагностики стану зубів та кісткової тканини, яку здійснює комп’ютерний томограф у різних сферах стоматології: імплантології, ендо- та ортодонтії, пародонтології тощо.

Точність рентгенологічної діагностики, зокрема, сприяє своєчасному виявленню різних новоутворень (пухлин), кістогранулем, карієса, прихованих порожнин, а також визначенню щільності кістки, глибини розташування нижньощелепного нерва.

Таким чином фахівці стоматологічних клінік отримують необхідні у повсякденній практиці дані про стан зубів, про різні захворювання, пов’язані з життєдіяльністю людини.

Питання і запис на прийом за телефоном: 044 494-10-12
або на сайті: https://medlaif.com/ua/order.html

Недостаточно прав для комментирования